måndag 2 mars 2009

Invigningen

Det var en fantastisk söndag den 1 mars då vi hade invigning av det nygamla Kultsjögården. Vi hade nog inte direkt trott att så många skulle dyka upp även fastän vi hoppades på det. Vi tappade räkningen efter ett tag men kring 100 personer kom totalt under dagen till Kultsjögården.

Vi hade tänkt bjussa på massor av bilder från invigningen här på bloggen men vi hade så många att prata med och servera soppa och espresso till att det blev bara ett fåtal bildbevis på att vi verkligen haft invigning...


Mats looking good i Loop-tröja...


Vår fototapet med passande motiv... En bra kampanj på spön har vi.



Inne i caféköket var det full fart hela dagen. Här lägger Dane sista finliret på en caffe latte eller kanhända en varm choklad. Här kan du köpa bingolotter, ekologisk kola, fiskekort, maggot och espresso med mera. Härlig blandning eller hur!


Vi fick hämta fler stolar för att alla skulle få plats under de två ruscherna vi hade under dagen, det var stor uppslutning av besökare och soppan tog slut två !! gånger. Vi är så glada över att så många ville komma och se vad vi har haft för oss och tacksamma för allt stöd!

Vasaloppet var det stora samtalsämnet förutom lokalens förändring.


Tack allesammans som kom och gjorde invigningen så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar